felony 

kapat
  1. aramıza yeni katılan, 1 yılı aşkın süredir tanımama rağmen hala neden böyle bir nick seçtiğini anlayamadığım 3. nesil yazar.

edit: şuan üçüncü nesil siliktir kendisi.
    (kedisever satanist, 05.11.2006 10:01 ~ 14.07.2007 11:22)
  2. ingilizcede takip edilmek,kaçmak anlamına gelen kelime.*
    (Slammer, 05.11.2006 10:10)
  3. iğrenç espri yapma gibi bir özelliği de vardır bu şahsın. uzak durun derim.*
    (kedisever satanist, 16.12.2006 22:18)
  4. (bkz: boklu sidikliye mana bulur)
    (felony, 26.12.2006 14:39)
  5. ayrıca kendisi tam anlamı ile bir cm delisidir
    (kedisever satanist, 30.01.2007 16:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» batuhan karadeniz » dumur olaylar » visne curugu » frak giymeyen racep tayyip erdogan » portakal » bana bak » limon sozluk » gittin » din bu » sahan gokbakar » saat 12 ile 17 arasinda televizyon izlemek » agathodaimon » ogzi » peynir alti suyu proteini » entry ve nick uyumu » birinin kanina girmek » jaspe » fenerbahce formasi » sevgiliyle uyumayi ozlemek » overall » bayilirim » bey i bi l vefa » roberto carlos » ask sokagi » sozlukle ilgili istekler » harfi cer » pelvis » cehennemi kundaklayan » ismail hacioglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa