felix zenger 

kapat
  1. golf topu büyüklüğünde topla her türlü ayak hareketini yapan, mikrofonu eline aldığında hayvani sesler çıkaran finlandiyalı genç eleman.
    #2820140 (tobias, 10.01.2008 23:44)

© 2008 - uludağ sözlük

felix zenger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. felix zenger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu felix zenger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» super guc olmak icin gerekenler » zekeriya oz » yarali erkek karizmasi » ana bashak el bahr » onurkul » yaran videolar » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » vonal » komur demokrasisi » ikinci bayezid kulliyesi » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » basliklari yanlis okumak » fadil vokri » hayati otelemek » rolex » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » ben kurdum vatanim kurdistan » kimbo » nerede bu 8 bin yazar » huseyin celik » murat boz bizi de boz » state of mind » aykan ilkan vs burak gurpinar » asker esi olmak » esat edin » bekaret onemsizdir diyen kiz » mega park » askeriyedeki mali imkansizliklar » ekrem dumanli » eski sevgili