felix sanchez 

kapat
  1. 400 metre engellide 2 kez dünya şampiyonluğuna ulaşmış dominik cumhuriyeti vatandaşı atlet.
    #2234900 (maskelibalo, 31.08.2007 13:07)
  2. 2000 sydney olimpiyatları'ndan bu yana sanchez'in her yarış taktığı ışıklı bir bileklik vardır, hiç bir koşuda çıkarmaz. pekin'de heyecanla izleyeceğiz inşallah kendisini.
    #2967202 (oxygene, 07.02.2008 20:17 ~ 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

felix sanchez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. felix sanchez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu felix sanchez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucakta aglamak » her gun okula giden ogrenci » bu siteye erisim engellenmistir » emma shapplin » allah abd yi krizle cezalandirdi » skibbe nin istifa etmesi » bingol » semahat geldiay » empyrium » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » ada » fenerium com tr » fikri sonmez » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » inanc lisesi » ezergecerus » sarhos » apocalypse please » nikita dagina tirmanin » discilerden nefret etmek icin nedenler » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » kuzgun » yaprak dokumu » gem of true sight » ulmer munster » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » safak saymak » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi