felis domesticus 

kapat
  1. ev kedisinin bilimsel adıdır."felis" cins, "domesticus" tür adını oluşturur.
    #464999 (warheart, 27.07.2006 00:37)
  2. bildiğimiz kedi.en bi sevilen hayvanlardandır.nankörlük suçlaması yapılmamalıdır.
    #465046 (freedean, 27.07.2006 00:52)
  3. (bkz: kedidir kedi)
    sevilesi hayvandır. * *
    * *
    #465060 (morfin, 27.07.2006 00:55)
  4. biyoloji dersinde örnek olarak verilen klasik tür adıdır. *
    (bkz: felis nigra)
    (bkz: felis tigris)
    (bkz: felis leo)
    #3090108 (biberli nohut ezmesi, 03.03.2008 22:32)

© 2008 - uludağ sözlük

felis domesticus başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. felis domesticus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu felis domesticus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» altin sehir » kiz arkadasina sik sik agda yapan erkek modeli » alex de souza fenerbahce istatistikleri » tein » geldiysek ben ineyim » fenerbahce ofsayttan gol yeseydi elenirdi » besikduzu » nev » para biriktirip sozluge yeni server aliyoruz » cekirdek citletmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games