fedon ile sirtaki yapmak 

kapat
  1. stres atmak ve iyice coşmak amacıyla tavernada fedon ile şarkı söyleyip sirtaki yapmak.
    #3711655 (abberline, 24.07.2008 08:54)
  2. (bkz: tabak kırmak)
    (bkz: ceket yakmak)
    hatta abartılıp
    (bkz: garson dovmek)
    #3711659 (RascalKing, 24.07.2008 08:56)
  3. (bkz: fedon ile tekne gezisine çıkmak)
    (bkz: bir daha da geri gelememek)
    #3711662 (larker, 24.07.2008 08:57)

© 2008 - uludağ sözlük

fedon ile sirtaki yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fedon ile sirtaki yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fedon ile sirtaki yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vanti lator » bana araba alacak misin berkcan » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » start » galatasaray sevgisi » malcolmriver » ah bu sarkilarin gozu kor olsun » fethullah gulen e saldirmak » hamamune » ask » kendini komunist sanan kiz » anti klise timi » fazil husnu daglarca » lance vance » opera » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » milletvekiline kufretmek » yeni baslayanlar icin turist rehberi » beyne oksijen gitmemesi » zirvalamak » iri memeleri olan erkek » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » karizma erkek isimleri » yaran futbol spikeri replikleri » sigarayi birakmak icin en az 20 paketi cope atmak » sehit askerin vasiyeti » ovvvv cok feciiii » unlulerden duymak istenilen sozler » ermenek » sozlukte trenlerle ilgili baslik olmamasi » kule rock bar