fdngnr 

1. uludag sozluk teki sicak aile ortaminın yeni yazarı.*
    (cikarinbeniburdan, 29.05.2006 15:09)
  2. (#318018) en kısa zamanda benim takımı* tutacak olan yazar...*
    (TTTDDD, 06.06.2006 21:09 ~ 21:10)
  3. ikinci nesil, fazla yazmayan yazar.
    (zarth vader, 06.11.2007 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eski sevgilinin mutlu olmasi » sven goran erikkson » dania » kocaelispor » hicbir seyin belli olmadigi spor dallari » k dergi » kotu kedi serafettin » yagiz » organ bagisi » 10 mayis 2008 besiktas vestel manisaspor maci » guntekin onay » izzet yildizhan » kendi yalanina inanmak » anne olmak » where the wild roses grow » fahriye evcen » love is nothing without fucking » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » galatasaraylilarin genel ozellikleri » rs ne la » kingus blues band » zulfu livaneli » bunu yapan insan olamaz » osasuna » battlefield heroes » aktepe stadi » sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa