fb gol yediginde tum turkiye nin sevince bogulmasi 


kapat

  1. gün itibariyle varılan kanıdır. evde otururken bir cılız gol sesi geliyor, fb 1-0 öne geçmiş, sonra bir bağırtı, bir kıyamet, bir kargaşa, bir hengame kopuyor bjk durumu 1-1 yapmış, sonra fb gir gol daha atıyor, hiç ses duyulmuyor.

    tsli'si bjkli'si, gsli'si esesli'si, bursalı'sı alayı fb düşmanı. bu ülkenin en büyük değeri fb'dir. istediğiniz kupayı da alsanız fenerbahçe'den büyük olamayacaksınız. dolaplarınızda her daim soda bulunduracaksınız. taraftar gruplarınız takımınıza daha çoook "en büyük rakibimiz fb" diye uyarılarda bulunacak. size 4'ler 6'lar yaraşır.

    bjk ise fb için pek kayda değer takım değil. en önemli özellikleri gs'nin kardeş takımı ve en büyük destekçisi olmaları. diğer anadolu takımları gibi...

    turkcell süper ligi 17+1'den oluşuyor. 17 sıradan birbirinin destekçisi takım ve fenerbahçe cumhuriyeti...

    not: şimdiden bütün eksileri fb adına gururla karşılıyorum.*
    #4299110 (juve, 30.11.2008 00:37 ~ 00:38)
  2. (bkz: entry sini eksi artı oya gebe bırakan yazar)
    #4299127 (alonejuveline, 30.11.2008 00:41)
  3. --spoiler--
    turkcell süper ligi 17+1'den oluşuyor. 17 sıradan birbirinin destekçisi takım ve fenerbahçe cumhuriyeti...
    --spoiler--

    yukarıda yer alan alıntı dahi fenerbahçe gol yediğinde neden çoğu kişinin coşkuyla sevindiğinin göstergesi aslında... fenerbahçe başkanı' nın ve bazı fanatik fenerbahçelilerin kendilerini diğer takımlardan ve camialardan büyük ve kusursuz görme çabası, fenerbahçe' yi antipatik kılıyor. yoksa fenerbahçe' den nefret edildiği yok, fenerbahçe şampiyonlar liginde geçen sezon devleri devirirken galatasaraylısının, beşiktaşlısının, trabzonsporlusunun ve diğer tüm takım taraftarlarının coşkuyla bağırmaktan sesi kısıldı, bir türk olarak göğsü kabardı.
    fenerbahçe bu ülkenin takımı, evet. ancak kesinlikle ligde yer alan diğer 17 takımdan ayrılamaz. futbolun sarısıyla, lacivertiyle, kırmızısıyla, siyahıyla, beyazıyla tadı vardır ve fenerbahçe bu birlikten kopamaz, kopartılamaz, aksi takdirde türk futbolu kaosa sürüklenir, renkler bulanıklaşır.
    bu entryi üreten de fenerbahçe sevilla ve chelsea' ya sahayı dar ederken arka arkaya keyif sigaraları yakmış bir galatasaraylıdır.
    zorunlu bir tanıma geçecek olursak, fenerbahçe' nin kibirli görünüşünün, yalnızca türkiye' de, sebep olduğu gerçek.
    #4299174 (abberline, 30.11.2008 00:50)
  4. (bkz: feneri tutacağıma aklımdan sayı tutarım)
    #4299195 (meraklikedi, 30.11.2008 00:54)
  5. "siz degil miydiniz fenerbahce cumhuriyeti zirvasini cikaran?" sorusu ile cozulebilecek sikinti.
    #4299243 (eaea, 30.11.2008 01:03)
  6. fenerbahçe'yi tutanlar dışında ve koyu fenerbahçeli yakını(misal ailemde fenerli var nadiren onlar üzülmesin diye destekliyorum), yakışıklı bir futbolcu(bu tabi kızlar için geçerli) ya da benzeri sebeplerin dışında futbolla "alakadar" kişilerin hiçbiri fenerbahçe'yi desteklemez ayrıca yenilince sevinir. size müstahaktır der.

    nedeni de öyle sandığınız gibi kıskanılmanız, hele de başarıdan ötürü kıskanılmanız değil(eğer sebep bu olsaydı kıskanılacak ilk ekip fenerbahçe olmazdı) işte böyle abuk sabuk şeyler sanmanız, kibiriniz ve antipatik laflar edişinizdir.

    yoksa güm güm güm üst komşunun tepinmesiyle uyandım biri gol attı zannımca dedim. fenerbahçe atmış...
    #4299273 (trink, 30.11.2008 01:08 ~ 01:10)
  7. tum turkiye degil, sadece birkac takım taraftarıdır. zira:
    (bkz: #4294371)
    #4299281 (atgmuls, 30.11.2008 01:10)
  8. bir diğeri için;
    (bkz: fb gol attığında tüm türkiye nin hüzüne boğulması)
    #4299298 (secret1907, 30.11.2008 01:13)
  9. buyukluk oyle olmaz arkadaşım;
    (bkz: 17 mayis 2000 aksami tum turkiye nin sevince bogulmasi)
    #4299331 (chanson de roland, 30.11.2008 01:19)
  10. bir gün herkes galatasaraylı olacak tezini doğrulayan eylem.*
    bir galatasaraylı olarak fenerbahçeden nefret ediyorum. başka lafların ardına sığınmıyorum. saf pürüzsüz nefret bu. haliyle fener gol atınca üzülüyorum. fener hep yenilsin istiyorum. eğer fenerbahçeliler "bütün türkiye bize düşman, meyve veren ağacı taşlarlar." diyorlarsa kendilerine "yüz yılda 1 elma veren ağacı neden taşlıyayım? sadece şaşırırım." diyorum. fenerbahçe gözümde "ezikbahçe"ydi. şimdi hem "ezikbahçe" hem "çokoprens"...

    (bkz: teşekkürler ertem şener)
    #4299356 (stewie, 30.11.2008 01:23)
  11. bir mantık çerçevesinde gerçekleşen ve açıklaması da gayet basit ve anlaşılır olan durum.

    fenerbahçe beşiktaş maçını izliyoruz galatasaraylı bir arkadaşımla. futbolcular sahaya çıkmış ısınıyor ve kameralar mert nobre'yi çekiyor. maç izlediğimiz digitürk salonu hınca hınç dolu ve yaklaşık 400 kişi var. bir grup beşiktaşlı salonun sol tarafında öbekleşmiş ve kameralar nobre'yi çekerken aynen şu tezahüratı * yapıyorlar:

    "nobre fener'in anasını s.k."

    maç başlıyor ve fenerin golü geliyor salonun yaklaşık 3'te ikisi ayağa kalkıp seviniyor, bu golden 10 dakika sonra nobre'nin golü geliyor ve o grup aynı tezahüratı yapmaya devam ediyor. işin en ilginç yanı ise hiç bir fenerli kalkıp birşey söylemiyor, niye küfür ediyorsunuz demiyor.

    ve maç bitiyor, kazanan tabiki fener oluyor ve o maçı izlemeye gelen fenerbahçeli taraftarlar.

    bütün maç boyunca küfreden o gruba ise lafı cimbomlu kardeşim koyuyor:

    "bu adamlar sadece küfür ediyor, yahu madem bu kadar ateşliydiniz stada gitseydiniz ya".
    #4299420 (essagan al gazugu, 30.11.2008 01:39)
  12. %100 dogru bir tespittir.
    Fenerbahce'nin en ufak bir yenilgisinin ardindan butun ulke kendilerinden gecer, takim ve oyuncular hakkinda alayci, saygisiz ve bos yorumlar yapilir.
    Yok Guzia soyleymis yok Maldonado boyle. kardesim sen ilk once kendi takimindaki oyunculara bak ondan sonra gel bizimkileri elestir. Seni yillardir avrupalarda sirtinda tasiyan futbolculari adeta kovarak takimdan uzaklastirdin, jubileyi bile cok gordun onlara hala niye Fenerbahce'nin derdindesin.
    Hele ki su dunya kupasi kadar degerlenen Turkiye Kupasi, gecin artik bunlari.
    Tabi ki Fenerbahce'nin dostu olmayacak, tarihlerinde kendilerini en fazla yenen takim da Fenerbahce'nin kendisi zaten.
    #4299429 (Zonderland, 30.11.2008 01:39 ~ 01:42)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

fb gol yediginde tum turkiye nin sevince bogulmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fb gol yediginde tum turkiye nin sevince bogulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fb gol yediginde tum turkiye nin sevince bogulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fb gol yediginde tum turkiye nin sevince bogulmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.