fazlasi yoktur varsa oha dir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kader varsa tesaduf yoktur
  2. askta mutlu son yoktur varsa ask yok demektir
  3. suphe varsa suphe yoktur
  4. mutlu ask varsa da mutlu son yoktur
  5. mac fazlasi
  6. uretim fazlasi
  7. emek fazlasi
  8. ihrac fazlasi
  9. butce fazlasi
  10. dis ticaret fazlasi

© 2008 - uludağ sözlük

fazlasi yoktur varsa oha dir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fazlasi yoktur varsa oha dir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fazlasi yoktur varsa oha dir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» luther » askerligi istemeyen solcu » sekerim kuzu gibi demissin ama bu bildigin kurt » bundan sonraki amacim taksim meydani nda soyunmak » alpaslan dikmen » kurt sutu » uludag sozlukteki morlar » zevkten dort kose olmus bocek » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » uludag sozluk moderasyonu » balikesir » sozluge icini dokmek » abdullah gul e yuh demek » istanbul universitesi sbf » legal teror orgutleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atlet ustu pantolon askisi popcusu » emo » pur blanca » basliklari alt alta okumak » anne terligi » daniel shays s rebellion » kate winslet » moan » zhh » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » laz nufus artisinin onlenmesi » lorik cana » kimbo » dr pepper » usuyen kutup ayisi