fazla mal goz cikarmaz 

kapat
  1. -aşırı materyalist,
    -"hep bana,hep bana" diyen,
    -dünyayı ele geçirmeye çalışan,
    -aza kanaat edemeyen,dolayısıyla çoğu bulamayan kişi sözü.
    #147417 (asiti kaçmış kola, 03.04.2006 18:38)
  2. "ne kadar ve ne türden mal olursa olsun elden çıkarılmamalıdır" anlamında kullanılan bir söz.
    #240435 (italiano, 13.05.2006 18:51)

© 2008 - uludağ sözlük

fazla mal goz cikarmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fazla mal goz cikarmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fazla mal goz cikarmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the best damn thing » bir zamanlar » saldiray abi » namarak » taslitarla » the science of sleep » afyonkarahisar » matrixxx » gossip girl » truva kanyak » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » 30 kg dashakli adam » the cosby show » tifo mehmet » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » plutarco elias calles » bora ebeoglu » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » rui jordao » serdar akinan » beyaz melek » apu nahasapeemapetilon » 128 » eski karim » tehlikeli saplanti » yalnizliktan korkan insan » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » walk over » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » sacriter