fazla bir sey istemem 

kapat
  1. küçük bir istekte bulunmak.

"fazla birşey istemem sevgilim yanımda uyusun,
    birazda ruhum doysun,
    fazla birşey istemem sevgilim yanımda uyansın,
    birazda ruhum doysun."

k dogulu
    #2866999 (whynot, 20.01.2008 10:10)

© 2008 - uludağ sözlük

fazla bir sey istemem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fazla bir sey istemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fazla bir sey istemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran basliklar » discovery civilisation » tanriyi oldurmek » cumhurbaskaninin cern ziyareti » uludag sozluk hile kodlari » judas priest » atletico mineiro » futbol takimlarina lakap takmak » dogum tarihini bilmeyen insan » ilber ortayli » 5 ekim 2008 manchester city liverpool maci » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » diger erkekleri kiskanan erkek » zenci nicki » milan baros » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google a m harfi yazinca fethullah gulen cikmasi » guldunya » mustafa denizli » ingiltere nin esir aldigi 150 bin turk askeri » gul ki » tayyip in ordularin basina gecip sefere cikmasi » mugla dumlupinar ilkogretim okulu » marti etinden doner yapmak » sozlukteki erzincanlilar » ketoral sampuan » editle entry sildirmek » 119 ytl » disarda yagmur mu yagiyor » tatli ile kerhaneye kiz istemeye gitmek » cemsbg