faydamaksimizasyonu 

kapat
  1. güzel entryleri olan bir çaylak. yazar olmasını bekliyoruz.

(bkz: hoşgelmiş)
    #845451 (thedewil, 11.11.2006 19:01)
  2. ısrarlarım sonucu sözlüğe katılmış, yazar alımlarının durdurulması sırasında korku dolu dakikalar yaşayan ama sonunda amacına ulaşan yazardır. sözlüğe çok şeyler katacağına inanmaktayım.*
    #850942 (brujita, 13.11.2006 00:19)
  3. mevcut koşullar altında ve diğer koşullar sabitken sözlüğe maksimum faydayı sağlamasını umduğum yazar. hoşgelmişsiniz efenim..
    (bkz: faydacıların birbirini kollaması)
    (bkz: hayır tanımam etmem)
    (bkz: iyi dilekler)
    (bkz: temenniler)
    (bkz: saygılar)
    (bkz: sevgiler)
    (bkz: kucak dolusu gülücükler)
    #853912 (marjinal fayda, 13.11.2006 18:42)
  4. (#2534674) ile yarmış yazardır.
    verdiği bakınıza ayrıca koptum!
    #2539237 (baskalaricehennemdir, 31.10.2007 11:11 ~ 11:12)
  5. eskisini edit etmeden yeni bir entryle söylemek isterim ki yaran yazardır.
    #2540533 (baskalaricehennemdir, 31.10.2007 17:34)

© 2008 - uludağ sözlük

faydamaksimizasyonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. faydamaksimizasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu faydamaksimizasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» plum » evaeverson lemos da silva » kadri yamac » entryleri okuduktan sonra ozgun entry dusunememek » te queiro puta » one man army » doherty » turk kizlarinin guzel sevisememesi » cowboys from hell » kaspersky a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci