favourite 

kapat
  1. ing. favori.
    #1789971 (larker, 19.06.2007 13:51)

© 2008 - uludağ sözlük

favourite başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. favourite ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu favourite nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sigara icmek icin en guzel an » sevgi dolu guzel insan » 3harf sozluk » beyaz prensli at » atvde aglamak » rengin soysal » sentenced » samsun » emmeli gommeli basliklar » yourgirlfriendfuckinglikechamp » ucacaklar » tunceli de mini etek giymek » nekromantik » cebe akan tukenmez kalem » genc sabri saci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » tanri nin olmadigi yer » bizim evin halleri » hugo lloris » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » halayi biz cekeriz mala damat vurur » magusa » yaratici fenerbahce taraftari » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » bilecik » sozlukteki rizeliler » altinyemis » paf » artvin » asuman krause