favourite worst nightmare 

kapat
  1. 1. brianstorm
    2. teddy picker
    3. d is for dangerous
    4. balaclava
    5. fluorescent adolescent
    6. only ones who know
    7. do me a favour
    8. this house is a circus
    9. if you were there, beware
    10. the bad thing
    11. old yellow bricks
    12. 505

şeklinde bir tracklist e sahip 2. ve şimdilik son arctic monkeys albümü.
    #1551566 (pyndemonium, 21.04.2007 19:58)
  2. tadından yenmeyen arctic monkeys albümü leziz.*
    #1551743 (orn wan kenobi, 21.04.2007 20:49 ~ 20:50)
  3. brianstorm single'ı ile oldukça güzel ve iddialı sıfatını yakıştırabileceğimiz albüm.
    #1553512 (vera, 22.04.2007 10:30)
  4. ikinci albüm sendromuna yakalanmamış leziz arctic monkeys albümü. bu çocukların adam olacakları belliydi. bu albümle olayı bitirmişler. dinleyip zıplamalık bir albüm.
    #1789952 (sle7in, 19.06.2007 13:45)
  5. whatever people say i am that s what i m not kadar harika bulmadigim, ama yine de gayet guzel olan album.
    #2738861 (curufinwe, 24.12.2007 11:22)
  6. yakında arctic monkeys in son albüm sıfatından kurtulacak albümü.

(bkz: arctic monkeys)
    #3723683 (atmh, 26.07.2008 13:20)

© 2008 - uludağ sözlük

favourite worst nightmare başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. favourite worst nightmare ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu favourite worst nightmare nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karmayla gelecekteki uludag sozluk » a room with a view » upside down house » medariiftihar » sari olan herseye sikini sok ilkesi » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » iyi kalpli olmak » hugo lloris » babam cok zengin benim » asil turkler cekik gozludur inanci » kara mancar » porfirio diaz » fotograf » canim kelle istiyor » kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » onay bekleyen entry » harun yahya vs einstein » isvecli sirin » ttnet » cannibal holocaust » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » paranormal phenomena » arnavutkoy » idris i bitlisi » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » don bebegim butonuna alternatif isimler » the cosby show » artvin kemalpasa festivali » erdal sarizeybek