favori esitlemek 

kapat
  1. sakal tıraşı olmakta iken her erkeğin yaşadığı kabus. modern işkence.
    #978297 (martin edilen, 10.12.2006 21:28)
  2. aslında her erkeğin değil de simetri hastalığı olanların korkulu rüyasıymış.
    #1545466 (martin edilen, 20.04.2007 00:22)
  3. eşitliyorum derken favorinin taa yukarılardan bir yerlerden kesilmesiyle hüsranla biten çaba..
    #1545513 (nikim yok benim, 20.04.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

favori esitlemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. favori esitlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu favori esitlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» faul yapan futbolcu sapsalligi » coral sea deniz savasi » merve yi tavla » gouda » umbertobaggio » fenerbahcelilerin erken yaslanmasi » iliskide erkeklere taktikler » sevdim ama sonu yoktu » raziye » dogus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games