fatma toptas 

kapat
  1. sahan gokbakar'ın da bulunduğu recep ivedik filminde sibel rolünü oynayan taş hatun.
    #2890598 (ip atlayan gurbuz dana, 24.01.2008 18:30)
  2. 'vay anasını sayın seyirciler' nidaları arasında recep ivedik filminde izlediğim, soyadına tezat olmayan taş hatun. saygıyla önünde eğiliyor, kendilerini tvlerde daha çok görme temennileriyle entarimize noktayı koyuyoruz. 25 yaşındaymış kendileri. **
    #3058977 (faidelibilgi, 26.02.2008 00:14)
  3. oyunculuk yetenekleri kisitli taş hatun. ama hem taş olup hem de rol kesmek oyle herkesin yapabilecegi bir sey olmadigi icin mazur goruyoruz kendisini. hareket edebilmesi bile basli basina bir basari degil mi zaten ? taştan bahsediyoruz burda taş..
    ama yuzu biraz erkeksi galiba.
    #3611941 (migfer, 03.07.2008 00:08)

© 2008 - uludağ sözlük

fatma toptas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fatma toptas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatma toptas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i want you » cakma » huffas » amanethes » 2008 de elektrige toplam yuzde 65 zam yapilmasi » ermenistan da sol bir partiye uye bir turk olmak » entrynin sonuna dagilin bomba godum yazmak » cnbc e » zuhaha » pazar gunu uyuyamama sorunu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games