fatma ceylan 

kapat
  1. koza, kasaba, mayis sikintisi, uzak ve iklimler filminde oynamış nuri ceylan'ın annesi.
    #726894 (adini unutan adam, 12.10.2006 10:00)

© 2008 - uludağ sözlük

fatma ceylan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fatma ceylan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatma ceylan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk celebritysi » augustus hill » hagi vs hami » fifa 09 » 6 ekim istanbul un kurtulusu » zonguldak » ne zaman adam oluruz » bir deniz feneri vardi ne oldu » istikrarsiz » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » buyuyunce ne olacaksin » can dundar in ergenekon kapsaminda sorgulanmasi » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » hayata devam etmek icin zevklerden vazgecmek » tsk nin kandil dagi ni vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » uc kamasutra bir playboy okumak » yol arkadasim » alioum saidou » edu ve deivid arasindaki farklar » mehmet demirkol » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » hirka » vicdani ret » kinis » uaral » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal