fatih urek tarzi disinda sarki soyluyor 

kapat
  1. günümüz sabah programlarından birinde altyazı olarak geçen cümle. insan düşünmeden edemiyor; bu bilgi bize ne katıyor da siz orada bunu altyazı halinde sunuyorsunuz? orta yaşlarına gelmiş annelerimiz, halalarımız, teyzelemerimiz bunları görmek zorunda mıdır? gerçi birileri der durur "aptal kutusu" bu diye.
    #2840996 (kisa sureli bellek kaybi, 15.01.2008 13:44)
  2. repertuvar:

- varsın bana maço erkek desinler (mahsun kırmızıgül)
    - benim olmazsan taciz ederim (nihat doğan)
    - erkekliğin kitabı (alişan)
    ...............
    #2841031 (nikim yok benim, 15.01.2008 13:52 ~ 14:00)
  3. + kim ne der se de sin hadi hadi hadi hadi hadiiiiiiii

- fa tih u rek tar zi di sin da sar ki soy lu yor

* bunlar böyle hecelerse sabaha kadar sürer lan bu program.

- hoş gel din fa tih.

* ha nım de ğiş tir ça buk ka na lı.
    #2841242 (pulp fiction, 15.01.2008 14:53 ~ 14:54)
  4. Hangi tarz sorusunu akla getiren cümle?
    #2841293 (fernando gago, 15.01.2008 15:04)

© 2008 - uludağ sözlük

fatih urek tarzi disinda sarki soyluyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fatih urek tarzi disinda sarki soyluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatih urek tarzi disinda sarki soyluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil » star wars the force unleashed » server in yine hapi yutmasi » ogrenci evi icatlari » sedat kapurtu » yuzuklerin efendisi pusu » andre breton » amerika birlesik devletleri » erkeklere laf atan erkek » deflagrasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games