fatih sultan mehmet hastanesi 

kapat
  1. eski ptt hastanesi.bütün sağlık kurumlarının birleşmesiyle sağlık bakanlığına geçmiş. bostanci'da bulunur.internetten randevu sistemi gayet güzel işleyen hastane.
    online randevu veren diğer hastaneler:
    -Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    -istanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    -Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    -Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    -istinye devlet hastanesi
    -Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
    -Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi.
    #2475869 (patlamismisir, 16.10.2007 07:30)
  2. bostancı köprüyle carrefour arasında yeditepe üniversitesi hastanesinin hemen yanındadır...
    #2476558 (erme1984, 16.10.2007 14:39)
  3. eski ptt hastanesi. akp hükümet olduktan sonra birçok yergibi oranında ismi değişti.
    #2476562 (libertiy, 16.10.2007 14:41)
  4. çok güzel bir arsaya sahip olan hastane.büyük bir bölümü ağaçlık. kendimi belgrat ormanında zannettim bi ara.
    gittim,gördüm,muayene oldum. takdir ettim hastaneyi,gazetede haberi çıkmış geçenlerde zaten; yeni atanan başhekim kara geçirmiş hastaneyi diye.
    internetten randevu sistemi gayet sağlıklı çalışıyor. çalışanlar genel itibariyle yardımsever. her tarafda lcd monitörler var,sıranızı oradan takip edebiliyorsunuz, hem de isim isim.
    hülasa; sağlıkta dönüşüm sistemi sonrası sadece ptt çalışanları yerine tüm halkımıza açılması gayet güzel olmuş. akp'yi yeri geldiğinde kıyasıya eleştiririm ama sağlık konusunda takdire şayan işler yapıyorlar.
    edit:ulaşım için beyazevler durağından bir sonraki durak.
    #2476814 (patlamismisir, 16.10.2007 15:59 ~ 16:01)
  5. http://www.fsmhastanesi.gov.tr/ civarlarinda ikamet etmektedir.
    #2476836 (vodka bira, 16.10.2007 16:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

fatih sultan mehmet hastanesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fatih sultan mehmet hastanesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatih sultan mehmet hastanesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about fatih sultan mehmet hastanesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum allahin emri ayrilik olmasaydi » askerlik muayenesi » folbiol » emperyalizm » yemekteyiz nika » cek git bebegim » gazi universitesi turk dili ve edebiyati bolumu » komik telefon sakalari » glassgiant com » resim dersinde orak cekic cizen ogrenci » en guzel turkce cumleler » voipraider » sezgicilik » mevzuyu dramatize etmek » omeprol » antite » yerel saat » kalbim hep senin oldu birak hep oyle kalsin » astrenjan » ali cengiz oyunu » menemen » yildizli bkz » arif kemal » yemen ah yemen » ilkokulun vazgecilmezleri » lawrence alma tadema » irkcilik » ilkogretim okullarindaki resmi toren anlamsizligi » hukuki fiil » portekiz mektuplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bab i esrar » yanibasimdan » nescafe 3 u 1 arada » 1923 turkiye yunanistan nufus mubadelesi » gokyuzundeki yildizlari bkz zannetmek » dans etmek » siyasetci vuran sira arkadasin » shota arveladze » risale i nur un tefsir olmamasi » efexor