fatih ozkan in 2007 oks birinciliginin iptali 

kapat
  1. bugün itibariyle geçerli olan durumdur. felsefe sorusu iptal olmuş, fatih kardeşimizin de BiRiNCiLiğini iptal etmişler. buradan sormak istiyorum kendisine şimdi ne yüzle insan içine çıkacaksın fatih? Başarı ter kokar dedin, bu ülkede binlerce genç koltuk altı kıllarını uzatmaya karar verdi, banyodan kesildi sebi sübyan...

Viran eyledin, yerle bir ettin gönüllerde kurduğun tahtı. Onca insan sana güvendi, onların kahramanıydın fatih. Bohemler senin sayende insan içinde kabul görmeye başladılar. onların o leş gibi ter kokuları her burna çekilişte misk-i amber gibi hissedildi fatih. Bu manevi ağırlığı nasıl kaldıracaksın, bu bedeli nasıl ödeyeceksin FAtihh. konuşşş, konuşsana fatih.. Tarih seni affetmeyecek..
    (zabalayn, 11.07.2007 22:56)
  2. dengeleri değiştiren ipteldir.

-ah ulan fatih ahh, ben sana oks birincisi olamazsın dememiştim ki, adam olamazsın demiştim...bak oks birincisi de olamadın iyi mi !!!
    (balyancho, 11.07.2007 23:23 ~ 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» igrenc espriler » ogrencinin yemek rehberi » gulten kizilkaya » lost » nada » demirbas » eskisehir in tarihi eserleri » catak in tarihi eserleri » tango » sokrates » yengec dansi » tum hayatini cebinde tasimak » kaan kural » kula nin tarihi eserleri » desti izdivac » istanbul da yasayip hic akbil kullanmamis kisi » yaran ayarlar » sami yusuf » bsg dedirten sagci zirvalari » pkk » kilise dtp dayanismasi » askta kadin ve erkek farki » emre aydin » yikmak » miami ink » kazim koyuncu » paranin getirdigi huzursuzluk » avini bekleyen moderator » che a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa