fatih istanbul u fethettiginde ornegi 

kapat
  1. öss öğrencilerine verilmeye çalışılan gazdır.anne, baba, öğretmen vs. nin vermeye çalışması muhtemeldir. "Fatih istanbul u fethettiğinde xx * * * yaşındaydı. sen daha öss yi kazanamıyon."
    Bana dershane öğretmenim söylemişti. bi gün tersime gelcek bu örneği verene sen ne yaptın 20 yaşında dicem. *
    (bkz: herkesin fatih olabileceğini sanmak)*

edit: *****
    #3775939 (leonidas, 05.08.2008 23:14 ~ 23:19)
  2. " fatih istanbul u fethettiğinde arkasında akşemseddin gibi bir hocası vardı , insanın biraz da hatayı kendisinde araması lazım . " diye ayar verilmesi gereken insanların sözü .
    #3776028 (keskin sirke, 05.08.2008 23:29)
  3. "istanbul'u yök korusaydı fatih de o yaşta zor fethederdi" diye cevap verdiğim efsane baba örneklemesi.
    #3776250 (endustriyel siyah, 06.08.2008 00:01)
  4. her türk gencinin alması gereken örnek. fethi sadece istanbul'u fethetmeye indirmek yanlış olur aslında fatih istanbul'u değil hayalini fethetmişti, milletinin hayalini fethetmişti. keşke herkes onun yaşında onunki kadar büyük hayallerini fethedebilse.. *
    #3776277 (bozkiraslani, 06.08.2008 00:06)
  5. `Delikanlım isaret aldığın gün atandan,
    Yürüyeceksin; Millet yürüyecek arkandan.
    Sana selâm getirdim Ulubatlı Hasan'dan.

Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın.
    Fatih'in Istanbul'u fethetiği yaştasın.

Bu kitaplar Fatih'tir; Selim'dir, Süleyman'dır
    Şu mihrap Sinanüddin, şu minare Sinan'dır.
    Haydi artık uyuyan destanını uyandır.

Elde sensin dilde sen, gönüldesin baştasın.
    Fatih'in Istanbul'u fethetiği yaştasın`

Bu mısraları akla getiren örnektir...
    #3776358 (gecee, 06.08.2008 00:19 ~ 01:14)
  6. fatihin, istanbul'u fethettiği yaştasın. yürü güneydoğu' ya rambo' nun vietnamı dağıttığı yaştasın.
    #3776380 (conspirator, 06.08.2008 00:23)
  7. illa bir kiyas olacak ya, iste bakiniz.

(bkz: bizim zamanimizda diye baslayan laflar)
    #3777024 (raziye, 06.08.2008 02:34)

© 2008 - uludağ sözlük

fatih istanbul u fethettiginde ornegi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fatih istanbul u fethettiginde ornegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatih istanbul u fethettiginde ornegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» requiem for a dream » uludag sozluk te yazip uludag sozluk e bok atmak » alex de souza » tom henning ovrebo » crests of waves » baktat reklamlari » camel » galatasaray besiktas ittifaki » godos » 80 lerin sonunda 90 larin basinda cocuk olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games