fatal tragedy 

kapat
  1. içinde barındırdığı soloyla dinleyene oha * * dedirten adeta isyanlara sevkeden aşmış bitirmiş dream theater şeysi..şarkı demiyorum zira başka bir şey bu şarkı değil...
    #364819 (electronia, 21.06.2006 21:14)
  2. Öküz gibi solosuyla kalbimi fetheden.Petruccinin bile scenes from new york konserinde çalarken sweep bölümünde sçtığı aşmış dt parçası.Sözlerini de yazayım tam olsun

alone at night
    i feel so strange
    i need to find
    all the answers to my dreams

when i sleep at night
    i hear the cries
    what does this mean?

i shut the door and traveled to another home
    i met an older man, he seemed to be alone
    i felt that i could trust him
    he talked to me that night;

"lad did you know a girl was murdered here?"
    "this fatal tragedy was talked about for years"
    victoria's gone forever
    only memories remain
    she passed away
    she was so young

without love
    without truth
    there can be no turning back

without faith
    without hope
    there can be no peace of mind

as the night went on
    i started to find my way
    i learned about a tragedy
    a mystery still today

i tried to get more answers
    but he said, "you're on your own."
    then he turned away and left me
    as i stand there all alone
    he said, "you'll know the truth
    as you future days unfold"

without love
    without truth
    there can be no turning back

without faith
    without hope
    there can be no peace of mind

hypnotherapist:

"now it is time to see how you died. remember that death is not the end but only a transition."
    #421121 (Az laf cok seks, 13.07.2006 13:05)
  3. (bkz: wallaha brawo)
    dinledikten sonra farklı bir kişiliğe bürünebilirsiniz.adamı kendinden geçirir.
    #822854 (anik ajdar, 06.11.2006 18:14)
  4. dehşetengiz bir parçadır. ilk dinleyişte çarpılmıştım. güzeldir hemde çok. dream theater ın bir diger bu ölçekte parçası için (bkz: space dye vest)
    #1108650 (unexpected paradox, 05.01.2007 10:39 ~ 10:40)
  5. scenes from a memory albümünden altı dakika kırksekiz saniyelik bir dream theater şarkısı. nedense korku filmi müziği gibi gelmiştir.
    #1129238 (headacheda, 09.01.2007 17:18)
  6. bir solo olsam bu parçanın solosu olurdum.
    #1633308 (hodan, 12.05.2007 00:32)
  7. petrucci - myung - rudess - portnoy dörtlüsünün insan üstü yeteneği olduğunun göstergesi olan şarkıdır.
    #2045832 (faati, 31.07.2007 19:29)
  8. dance of eternity gibi bi parça ile aynı albümde de bulunması apayrı bir durumdur. Müzikal zenginlik budur dedirten parçadır.
    #2117652 (rejected, 12.08.2007 13:07)
  9. dream theater, keyboard anthology adlı kitapta uzunluğu 12 sayfadır. süper bir şarkıdır, özellikle instrumental break kısmı süperdir.
    bazı yerlerde metronom 250 ye çıkmaktadır.
    (bkz: oha)
    (bkz: çüş)
    #2117755 (jordan rudess kim ya, 12.08.2007 13:30 ~ 13:31)
  10. kopuk ve ruhsuz bir parçadır, yemişim ben böyle tekniği dedirtir, artillery ve queensryche dinlenerek çok daha üst noktalara varılabilinir...
    #2118589 (Disco Inferno, 12.08.2007 16:20)

© 2008 - uludağ sözlük

fatal tragedy başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fatal tragedy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fatal tragedy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» koy gotune rafan gitsin rahvan gitsin » kedi akli » hebelettin » dis fircasi kopugunun giysiye damlamasi » all nightmare long » lisede iki sene ust uste sinifta kalmak » turbanli hirsizlik » youtube » 1915 olaylarina soykirim demek » anadolu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games