fastangry x 

kapat
  1. ikinci nesil sözlük yazarı.gelecek vaadeder.
    (erdem_andac, 06.05.2006 00:25)
  2. elinde sihirlibir deynek olsa ne yaparsin* başlığından sonra uzayliyi dusman gosteren amerikan sinamasi başlığını açarak beni hayli meraklandıran yazar.
    (scarface, 12.06.2006 03:03 ~ 03:06)
  3. agresif oldugu düşünülesi yazar, bulasmamalıyız.
    (baybars, 12.06.2006 03:05)
  4. sözlüğü biryerlere taşıyacak yazardır kanımca.. *
    (hidrojen, 12.06.2006 11:26)
  5. yazılarını kendine özgün bir şekilde yazan bazen kişiliğinide yansıtan ve bundan dolayı yazılarını ilginç ve hoş bulduğum yazar.
    (meksikalı, 12.06.2006 22:33)
  6. an itibarı ile çaylak olduğunu gördüğüm yazar.
    (scarface, 24.06.2006 18:29 ~ 18:31)
  7. tekrar yazar olmak için pazar günleri bile mesaiye kalan çaylak. umarım kısa sürede yazar olur.
    (hadiii, 06.08.2006 08:05)
  8. 2.nesil sözlük yazarıymış, gelecek vadedermiş... yok daha neler? #285078 numaralı entry si aynen şöyle; "boş içki şişeleri ütülenmemiş kıyafetler yanık yemeklerde olabilir" bu entryde ne anlatılmak isteniyor anlayan varsa lütfen bana mesaj atsın. ben hiç bir şey anlayamadım. acaba yanık yemeklerin içinden içki şişelerinin ve ütülenmemiş kıyafetlerin çıkma ihtimali mi var? yazar bunu mu anlatmaya çalışmış? bu kişiye sözlükte entry girmesi yasaklanmalı... zira ne demek istediği zaten anlaşılmıyor...

edit: rabbime binlerce kez şükür ki bu arkadaş sözlük yazarı değilmiş. silinmiş yani.... yoksa kahrımdan ölürdüm...
    (eren569, 13.10.2007 23:25 ~ 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» truman capote » nocioni » salvatore quasimodo » pesindeyim » alaca » kibariye » anastasia myskina » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » haydi gel bizimle ol » kutukutupense » duzce guven » hayattan soguma nedenleri » do the right thing » musayit » abdullatif senerin parti kurmamasi » hababam taburu » nilinci » saka » bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » odtu kutuphanesi » anasonlu nargile » gulyuzunde goreli » fight the power » artvin in tarihi eserleri » topac dansi » turkiye sozluk » 2008 » abba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa