fasizmdir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. moda fasizmdir
  2. senin aydinlanman fasizmdir ilhan selcuk
  3. kamusal ozel ayrimi demokratik fasizmdir

© 2008 - uludağ sözlük

fasizmdir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fasizmdir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fasizmdir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» subay » kuzgun » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » zall misin yok musun » daniel tozser » eksi sozluk » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » hande » soganli sirkeli ayran » boslugabagislanansozler » lindsay lohan » the beatles brotherhood » tokatspor » cirilciplak gitar calmak » artik cok yiprandim diyen sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a kiss to remember » halayi biz cekeriz mala damat vurur » luther » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » omer muhtar » sarkilardan akilda kalan cumleler » gecen haftanin en begenilen entryleri » ac dersen acarim christina aguilera » 12 ekim 2008 uds sinavi » hassas dislere sahip olmak » rui jordao » temel bilgi teknolojileri » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » baslik osurmak » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk