fasist milletperverlik 

kapat
  1. 1931-1945 döneminin resmi söylemi;

"biz fasist milletperverlikin dünkü galeyanında hem mazimizi hem de istikbalimizi görürüz" Hamdullah Suphi, Türk Yurdu, 1930, s.10
    #3676429 (ethembaki, 17.07.2008 12:09)
  2. (bkz: siyasi ehliyet cagina gelmemis herkes chp uyesidir)
    #3676459 (ethembaki, 17.07.2008 12:14)
  3. bu da yeni modası
    (bkz: fasizm incelemelerinde bir saha olarak kanalturk)

edit: tuncay özkan'ın kanaltürkü olacak
    #3676551 (ethembaki, 17.07.2008 12:31)

© 2008 - uludağ sözlük

fasist milletperverlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fasist milletperverlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fasist milletperverlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enteresan videoya fon muzik olarak ilahi koymak » kara lastik » tescilli marka » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » sayin yazar » selcuk yula » ordu goreve » ahmed i dai » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » buyuyunce ne olacaksin » nakajima ka nate » 31 ekim 2002 fenerbahce panatinaikos maci » kizilirmak suyu » julius aghahowa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jermaine defoe » baslik entry sayisi uyumu » sukela » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » fethullah gulen cemaati » samimiyetsizlik » basliklari alt alta okumak » engelaar » kimbo » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » knut » sozlukte yok » gece gunduz karismaz » make it right » state of mind