faruken bayraktare 

kapat
  1. asıl adı faruk bayraktar olan, daha önce pişmiş kelle ve lombak'ta çizdikten sonra şimdilerde fermuar'da kravisni toltol ve trokle baade isimli köşeleri hazırlayan mizahçı, karikatürist kişisi.. kendine özgü çizim tekniği ile konuşma balonlarına da karakter yüklemektedir. örneğin konuşma balonu adamın ensesine tokat atabilmekte ya da kulağına parmağını sokabilmektedir. karikatürlerinin bir kısmını topladığı rezil-i rüsvan adlı bir kitabı da bulunmaktadır..kitabın kapağından bir diyalog;
    +alouu...
    -bilader bu albümde yayınlanan eserler var ya...
    +ne diyon gardeşim ne albümü?..
    -ne albümü olacak rezil-i rüsvan albümü tabi ki.
    sus ta dinle. albümdeki eserlerin tüm hakları çizerlerine aittir. ona göre...
    #657273 (sciende, 22.09.2006 19:13)
  2. (bkz: sütaş)'ın tek karelik inekli reklam karikatürlerini de çizer kendisi gazetelere.
    #657278 (deep, 22.09.2006 19:14)
  3. çok farklı bir kişiliği olan karikatürist. odanın her yerine karşılıklı duvardan duvara üşenmeden kolibandı yağıştırıp kendisini içine yerleştirmiş, soranlara "örümceğim ben" demiştir zamanında.
    #657291 (deep, 22.09.2006 19:19)
  4. fermuar'ın en güzel kıvrımıdır[bana göre].
    #683856 (calderon de la barca, 01.10.2006 17:48)
  5. sözcüklerin sonuna "zi" getirme modasını bu adam başlatmıştır zannımca.
    (bkz: öpenzi)
    (bkz: gelenzi)
    (bkz: gidenzi)
    #2038322 (gozluklu kedi, 30.07.2007 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

faruken bayraktare başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. faruken bayraktare ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu faruken bayraktare nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » bachelorette » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » katla ve ucur » gaziantep » asuman krause » hopa » gokhan zan in sakatlanmasi » annene babana aciyorum evladim » immanuel tolstoyevski » saskin demokrat » shame and scandal in the family » paris hilton » sakarya » enderun sevgiler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran olaylar » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » kendini super seksi sanan erkekler » o my freaking god » fellowship » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » something s missing » elazig da kupe ve piercing ile dolasmak » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » summoning » canlandi lan canlandi » telhiye » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » ideal penis boyu » sari olan herseye sikini sok ilkesi