farkli 

kapat
  1. diğerlerine benzemeyen, farkı bulunan, değişik, ilgi çekici, sıradan olmayan, olağandışı.
    (asiti kaçmış kola, 24.05.2006 21:56)
  2. ..."iki F A R K L ı zafer çabası.
    birimiz yenilmemek için hayatta,
    birimiz diğeri yenilmesin diye."...

Özge Dirik
    (endless, 25.12.2007 21:38 ~ 21:39)

© 2008 - uludağ sözlük

farkli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» koyun baba koprusu » 1045 » yagcakmis gibi yapip yagmayan yagmur » hafta sonu okul uniformasiyla dolasan cocuk » kazim kazim » sevgiliyi toparlamak » moderator yalayicisi » amanda gray » dpu sozluk » damat hobbit pasa » ask dersi » seyahatname » todd haynes » the northern hemisphere » sozlukculerin blog adresleri » r » ozlenen menzil » kufretmek istiyorum » ugur meleke » kurk mantolu madonna » seri eksi oy veren ibnenin evladi » su uzun gecenin gecesi olsam » ataturkcuyum diyen islamciya takiyeni cikar demek » isik hizi » jean christophe grange » bu aksam come disko var cin tonik » ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar » kagittan turna » gunun sozu » tuncay ozkan » csc » kendi nick altina entry giren yazar » dar agaci » facebook diyaloglari » beklemek » concierto de aranjuez » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » maurica maeterlinck » seri eksi oy veren ibneler » sevilen kisinin baska biriyle cikmasi » esra erol la izdivac » bos tribunlere oynamak » wladimir klitschko » kispeti dusen bedevinin drami » simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek » yuksek ates » ozurlu gencin yasama sevinci » yurek solda atar » alvar aalto » beyaz kulotlu corap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa