farkin farkini farkedebilenler 

kapat
  1. farkın farkını farkedebilenler farklı insanlardır,onlar uludag sozlugude farketmişlerdir.Uludag sozluk farklıdır,farkın farkını farkedenleri beklemektedir,farkedildiğinde haber makinasına geziler düzenlenecektir onun adına programlar yapılacaktır,bu yuzden farklıdır,farkı fiyatı değil farkı fiyakasıdır.*
    #499091 (DolmakALEM, 05.08.2006 00:44)
  2. (bkz: fark etmek)
    #499104 (yasakani, 05.08.2006 00:47)

© 2008 - uludağ sözlük

farkin farkini farkedebilenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. farkin farkini farkedebilenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu farkin farkini farkedebilenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sokratesla » somatopaknozi » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » kristal viyole » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » yeni baslayanlar icin afrika » gozyaslarimizi bitti mi sandin » maca kizi bilmeyen giremez » istinye park » i love this game » yumurtanin fircalanmams tarafi » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » huffas » kesif sanrilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basimi ortuyorum beynimi degil » unutulan yillar » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » metris » ferber » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » dam ustunde tarhana kurutan eski sevgili » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » sen hep belki dedin » ahmed yasin » bu sevda bitmez » matrixxx » pkk » hipoparatiroidi » musvette e dergi