fare zehirinin son kullanma tarihinin gecmesi 

kapat
  1. farelerin yedikleri takdirde zehirlenerek hazin sonlarının gelmesini sağlayacak olay.
    #599044 (salca, 01.09.2006 23:18)
  2. fare 1 : oo abi mamaya bak. harika görünüyor.
    fare 2 : dur hele. şunun ambalajına bakayım. hmm. vay şerrefsiz insanlar. bize bu reva görülür mü?
    fare 1 : noldu abi? hayırdır?
    fare 2 : ne olacak. son kullanma tarihi geçmiş zehir koymuşlar önümüze. protesto ediyorum.
    fare 1 : ben de ediyorum abi. ama ucundan bi parça alayım da ondan sonra edeyim.
    #599071 (july4th, 01.09.2006 23:28)
  3. ilk entrydeki tanımın tam tersine bu konuda şöyle düşündüm ne kadar doğru tartışılır*şöyle ki fare zehrinin amacı fareyi zehirleyip öldürmektir *son kullanma tarihi geçmiş fare zehiri olsa olsa öldürme etkisi geçmiş ,fare yediği takdirde etki etmeyecek hale gelmiş hükümsüz bir zehirdir. ***
    #599095 (white pages, 01.09.2006 23:38)
  4. şarabın yıllanması gibi tarihi geçtikçe daha bi verimli olan olaydır.
    #599099 (fewzi1907, 01.09.2006 23:39)
  5. yararlı bir şeyin son kullanma tarihi geçerse zararlı bir şey haline geldiğinden bu mantıkla hareket ederekten zararlı bir şeyin son kullanma tarihi geçerse yararlı birşey haline gelir tezini savunaraktan farelere zehir değilde doping olarak geleceğini düşündüğüm hatta farenin sex gücünü bile arttırabilecek farelerin nufusunu çoğaltacak evde ölü kedi bulmaya yol açacak olay..
    (bkz: üç yazarın aynı anda aynen düşünmesi)
    #599101 (Aktif matkap, 01.09.2006 23:41 ~ 23:43)
  6. farenin daha cabuk ölmesini saglayacak olay.
    #3010624 (Halitkin, 16.02.2008 00:54)

© 2008 - uludağ sözlük

fare zehirinin son kullanma tarihinin gecmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fare zehirinin son kullanma tarihinin gecmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fare zehirinin son kullanma tarihinin gecmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingilterece » basur » the rabbit proof fence » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » ardini dovdurmek » dayak yemeden once aglamak » bakire kizla yatip kizilligini icine cekmek » okayi yamasika kombamba kombamba » saban disli » isparta » reverie harlequin forest » tayyip erdogan in msn listesi » salonda coraptan topla mac yapmak » alkislarlayasiyorum com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegin sevgili bulmasinda paranin rolu » zollinger ellison sendromu » arnavutkoy » atesikus » 6 kasim 2002 » azuhaha » maskeli baloda kiyafet secimi » beyaz show » ricardo izecson dos santos leite kaka » cuzdanda bulunan zimbirtilar » 45 lik » turkler ve uzayli atalari » ya sev ya sevr » back to you » yaran msn iletileri