farcry 2 

kapat
  1. 2008'in sonbaharında piyasaya çıkması beklenen ve birincisini hiç aratmayacak gibi duran oyun. tanıtım videosu şurdan izlenebilir;
    http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14049
    #3677305 (Pulemjot Kalashnikova, 17.07.2008 15:15)
  2. open environment felsefesiyle oyun dünyasında bir ilk yaratacak oyundur. hepimiz bilgisayar oyunlarındaki görünmez kafeslerden şikayet eder. 'buranın arkasında ne var acaba' diye merak etmeden duramayız. e3 2008 tanıtım videosunda açıklandığına göre farcry bu klişeyi büyük oranda ortadan kaldıracakmış. yani heidi misali istediğimiz gibi koşup zıplayabileceğiz yeşil vadilerde. getirdiği bir başka özellikte gerçek zamanlı gün değişimine tanık olacağımızdır. oyun oynarken en çok dikkati çeken olay havanın hiç değişmemesi ve zamanın ilerlememesidir. farcry da bu klişede yıkılacak oyundan sıkıldığımız anlarda biramızı alıp güneşin batışını izleyebileceğiz.
    #3678476 (folie a deux, 17.07.2008 19:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

farcry 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. farcry 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu farcry 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about farcry 2. Copyright of the articles are belong to their authors.

» havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » masal » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » dying in your arms » guardado » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » sayko usta » magic mushroom » sirine » 9 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » 325 donem yedek subay alimi » josep guardiola » sozluk yazarlari asosyaldir » takas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » peri tozu » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » saat basina kadar istiraat et » kemalizme din diyenlerin dinle derdinin olmamasi » jakobenlerin sonuncusu » alengirli nick alip dikkat cekmeye calismak » 2006 dunya kupasi finali » yemekteyiz » opel corsa » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » baba » tanriya ayar vermek » oy vermek » zehirli mantarlar » zall offline » ilk once sen kapat telefonunu » size geyik yapin dedim uleyn » air command 3 0 » sahaya inek girmesi » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar