far beyond driven 

kapat
  1. süper bir albümdür... dimebag ve phil'in öküzlükleri yine üstündedir... diğer dikkat çeken bir özelliği ise; albümün ilk 11 şarkısı gayet gaz kıvamdadır... 12. yani son şarkı "planet caravan" gelince dumura uğrarsınız... kısacası harika bir albümdür...

içindekiler:

1. strength beyond strength
    2. becoming
    3. 5 minutes alone
    4. i am broken
    5. good friends and a bottle of pills
    6. hard lines sunken cheeks
    7. slaughtered
    8. 25 years
    9. shedding skin
    10. use my third arm
    11. throes of rejection
    12. planet caravan
    #1661848 (dolayli zarf tumleci, 19.05.2007 13:41)
  2. vulgar display of power mı, far beyond driven mı?...

muallakta bırakır bu albüm lâkin ikinci sıraya düşer hep.
    #3772830 (motorkafa, 05.08.2008 10:44)

© 2008 - uludağ sözlük

far beyond driven başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. far beyond driven ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu far beyond driven nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bazi ermeni bebeklerinin kulagina soylenen cumle » yaran basliklar » izmir den atina ya kadar yuzmek » mancesterizm » ac misin ferman » seni sectim pikachu » guthrie govan » hilmi guler » mahalle maci kurallari » yetkililere buradan sesleniyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games