fanny 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fanny ardant
  2. fanny och alexander

© 2008 - uludağ sözlük

fanny başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fanny ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fanny nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isemek » bismillahirrahmanirrahiym com » katalepsi » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » iritabl duygudurum » manyerizm » nazli tolga » otimik durum » dam diye olup biten sevgili » cesur kusku » yetersiz tatar » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » temel fikralari » turkmenistan milli futbol takimi » gul bahcesindeki gelincik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk copcatanlik burosu » ofori » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » saturnine » sizofreni » volkan demirel » deniz harp okulu » love song » intihar edecegim ama annem kiziyor » kirmizi kursun kalem » ac misin tok musun » tatar kizlari » you are beautiful » erkek berberinin dirsege yaslamasi » zall in aslinda onlarca yazar olmasi