fanboy 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fa
  2. fa 18 hornet
  3. fa anahtari
  4. fa cup
  5. fa diyez
  6. fa diyez minor
  7. fa in emre yi irkciliktan suclu bulmasi
  8. fa major
  9. fa minor
  10. fa minor mizika

© 2008 - uludağ sözlük

fanboy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fanboy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fanboy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lanetlemek » tayyip bey urkek bir kedi gibiydi » sport boys » butterfly caught » pinarwadi » golgesisin kendinin sadece » tolga evren » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » yaran yildizlar » bir deniz gider bin deniz gelir » ac dersen acarim christina aguilera » klimakafa » sozlukte kufur edememek » understanding » exodus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ikimize » boslugabagislanansozler » phoenix » recep tayyip erdogan in msn i » ikimizin yerine » duyun u umumiye » baslik entry ve nick uyumu » yavuz seckin » fotokopi cektirmek » bitlis » doktor olmayi basarabilmek » alkislarlayasiyorum com » rahatsiz adam » arap sukru » everybody s gotta learn sometime