fanatik okuyorum o halde duz adamim 

kapat
  1. fanatik gazetesi okurluğu ile düz adam olma arasındaki ince çizgi üstünde duran insan söylemi.

yorumlar için:

la gazzetta della sport: la fanatiko düz adam milano ambrosatti.

newsweek: man of the year / fanatik reading man so called "düz adam"

l'equipe: lö fanatik readin' vermillion lö franse

liberasyon: (türkçe manşet verir....) aman allahım şu çılgın türkler!
    #1671588 (larker, 21.05.2007 22:54)
  2. doğru olma olasılığı fazla olan bir önermedir. ülke de yer yerinden oynarken fenerbahçe galatasaray'ı yendiği için bayram havasında olan gazetedir. doğru bu galibiyet sayesinde ülke ekonomisi düzeldi, politik sorunlar çözüldü, ytl değer kazandı. *
    #1671604 (babilibabilibuu, 21.05.2007 22:56)

© 2008 - uludağ sözlük

fanatik okuyorum o halde duz adamim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fanatik okuyorum o halde duz adamim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fanatik okuyorum o halde duz adamim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevisirken birbirinin uzerine mum dokmek » survive » okulda icki icmek » melih gokcek icin opera » mihail fridman » coco jamboo » adnan senses ile doldur be meyhaneci revolutions » gel lan » starcraft ii » reklamci yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci