falaka 

kapat
  1. omer seyfettin'in bir eseridir.
    (laz pacino, 21.03.2006 21:27)
  2. ayakları kan çanağına çeviren, terbiye amaçlı uygulanan işkence.
    (asiti kaçmış kola, 29.05.2006 03:49)
  3. falakadan sonra şahıs kaldırılıp yürütülür, kan toplanmasın diye. daha fazla acı versin diye de tuzlu suyun üzerinde yürütülür.

(bkz: insanlık onuru işkenceyi yenecek)*
    (zibende, 17.07.2006 03:44)
  4. osmanlı dönemine özgü işkence yöntemi. aptalca bir davranış yapıldığında aklın kafadan ayaklara kadar düştüğü, onu yeniden kafaya itmek için ayaklara vurulmasıyla uygulanır.
    (tuhh kahretsin, 06.09.2007 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ilkokulda karne gunlerinde yapilan komiklikler » annihilator » pic » kamasutra denedim begenmedim » hicbir sebep yokken erken kalkan tip » allah vermesin » ekonometrist » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » arap » storming through red clouds and holocaustwinds » so long and thanks for all the fish » ydu sozluk » turkuculerden yaran aforizmalar » alexandre dumas » dunyanin sokaklari » solea por buleria » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » serkan cagri » depresif ibne ingiliz muzigi » yakiyor bagrimdaki ates » iskenderun un tarihi eserleri » jimi hendrix sex tape » liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » burda » euro 2008 turkiye aday kadrosu » show tv » kolonya tutmak » stand upcilar icin oneriler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa