fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse 

kapat
  1. haddini bilmeyen kimsedir. aklını başına devşirmesi gerekir.

tüm insanlar eşit derler, oysa insanların eşit olmadığını anlamak için zencilere bakmak yeterlidir. bi hatun için bir zenci ve bir asyalı hiçbir zaman eşit olamaz. zenginlikte böyledir. zenginle fakir asla eşit olamaz. olmamalıdır da, nerde görülmüş köpek balığıyla hamsinin arkadaş olduğunu, anca nemo'da. film lan o da, yalandan yani.

fakir biri nasıl lacoste giyemiyorsa, sevgili de yapmamalıdır. çünkü sevgili masraf edemektir. haftada en az bi kere dışarı çıkıp gezinmek demektir. biz türk insanıyız, hesabını erkek varken kız ödeyemez. tabi almancıysanız bahşisi hatun ödeyebilir. hepsi o kadar.

sevgili demek, kombinasyonu 3*1 olan operatörlerden birine haftada 100 kontör hile etmek demektir.

sevgili demek, kızın yanında samsun varken marboro light içmek demektir.

sevgili demek, 10 dk yiyiş için sinema salonuna abone olmak demektir. yer gösteren çocuğa verilen bahşişi saymıyorum bile.

ve en önemlisi sevgili demek sonunda ayrılıp, tekeli zengin etmek demektir.

peki sen genç, bunları yapabilecek maddi gücün olduğuna inanıyor musun? o halde ben de sizi sevgili falan ilan etmiyorum. toz ol lan şimdi.

git zamanını ders çalışarak harca, mevki sahibi ol, zengin ol, sonra bu işlere kafa yor
    (bi biskreme verdim, 07.05.2008 20:49)
  2. bildiğin yurdum insanıdır. güzel yurdumun gittikçe fakirleşen insanıdır. parası olmayabilir ama onun da kalbi vardır, parasının olmaması sevmesine engel değildir. sevgilisini sinemaya, konsere, operaya, tiyatroya, tatile götüremez belki ama zemin kattaki evine atabilir. bu yüzden de pek şanslı olan kimsedir. *
    (uretim cini, 07.05.2008 20:52)
  3. ağzı laf yapan,kadın ruhundan anlayan,"para insanın elinin kiridir" sözünü karşıdakine benimsetmiş kişidir.
    (bodysuha, 07.05.2008 21:07)
  4. (bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
    (hebeley episode II, 07.05.2008 21:17 ~ 21:18)
  5. Türk filmlerinde olan hadisedir. Gerçek hayatta doğru düzgün örneğini bulsunlar bu entryi yiyeceğim. Fantazidir çünkü.
    (Davutsu, 07.05.2008 21:21)
  6. kadın parası yiyen erkektir. * *
    (sharkk, 07.05.2008 21:22)
  7. sık sık utanacak kişidir. ya da tam tersi görmemiş gibi sevgilisinin parasını yemeye bakacaktır.
    (karin, 07.05.2008 21:24)
  8. sevgilisi de kendi gibiyse, kendisine bi skim olmayacak kimsedir. çünkü ondan ahım şahım şeyler bekleyen bir partneri yoktur, kendi yağlarında kavrulurlar. aşkı sadece lacoste giyen, sinemalarda yiyişen tiplerin yaşayabildiğini sananlar da sktirip gitsinler ve kapılarının önünde oynasınlar.

ha ayrıca,

(bkz: fakir olduğu için sevgilisi olmayan kimse)

edit: eksile anam. oy hakkın bitince kapının önüne doğru küçük adımlarla ilerle.
    (7th son of a 7th son, 07.05.2008 21:26 ~ 21:31)
  9. dalga geçmek için kategorize edilmiş olmasını umduğum kimsedir. kişilerin maddi durumlarıyla duygusallıklarını oranlamak kadar kendini bilmezlik yoktur. sevgili olma kavramının yanlış algılanmış şekli ile karşımıza çıkar. anne ile baba da zamanında sevgili idiler.
    (portakalda vitamin, 07.05.2008 21:32)
  10. (bkz: fakir olmasına rağmen sevgilileri olan kimse)
    (nedir yani, 07.05.2008 21:34)
  11. insandır.insan gibi sevgisini sevdiceğine söylemiştir.karşısındaki insan evladı olduğu için seviyorsa duygularını belli etmiştir ve sevgili olmuşlardır.sevgilisi olan herkesin katı yatı mı var lan?veya fakir fakirle zengin zenginle diye bir kural mı var?o kadar alışmış ki insanlar bu popüler, ikiyüzlü aşklara gayet normal olan bir ilişki bile tuhafmış gibi gösteriliyor.
    (neokurumneyazarim, 07.05.2008 21:40)
  12. (bkz: don t feed the troll)
    (dolph lundgren, 07.05.2008 21:54)
  13. (bkz: para hiçbir şeydir imaj herşey) *
    (militia, 07.05.2008 21:55)
  14. (bkz: fakir olmasına rağmen aldatan kimse)
    (zero tolerance, 07.05.2008 21:57)
  15. (bkz: zengin olmasına rağmen bi biskreme veren kimse)
    (plus, 08.05.2008 17:38)
  16. (bkz: zengin olmasına rağmen sevgisi olmayan kimse) *
    (suzan avci, 08.05.2008 17:46 ~ 17:49)
  17. aşktır, olağandır, beklenendir. ancak kız onla ne kadar uzun birlikte olur o bilinmez.
    (crzytarantla, 08.05.2008 18:14)
  18. gerçekten sevilen kimsedir.
    eline para geçmesi birşeyi değiştirmiyorsa eğer on numara adamdır.
    (mimarchitect, 08.05.2008 18:18)
  19. sevgilisinin de fakir olması kuvvetle muhtemeldir.
    (meseodunu, 08.05.2008 18:37)
  20. (bkz: fucker olmasına rağmen sevgilisi olan kimse)
    (nedir yani, 08.05.2008 18:38)
  21. kız arkadaşı yaşça küçük olan kişidir. o kız büyüdü mü kuvvetle muhtemel gudik bir nedeni öne sürüp -asıl nedeni biliyoruz- terkedecektir.
    (grand ekinoks, 08.05.2008 18:38)
  22. kışkırtıcıdır.
    (arabam var, 08.05.2008 18:42)
  23. öğrenci olması muhtemel kişidir... ya da öğrenciyken yaşanabilecek bir durumdur, zordur.
    (fuathusnukayacan, 08.05.2008 18:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ezbere tiklamak galapagoslu iguana » metal faust » arabam var » deniz bolukbasi » kubilay turkyilmaz » bir tel kopar ve ahenk ebediyen kesilir » harcsiz pasaport belgesi » winchester » akp yi kapatmayalim yabancilara satalim » korn » cermik in tarihi eserleri » ben seni haketmiyorum » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » silvan in tarihi eserleri » murat yetkin » christiane paul » kchzsr » mystery » hakan tasiyan » josh holloway li magnum reklami » tanri turk u korusun » maniyle cezaya diss atan ramazan davulcusu » briyantin » ne olur ne olmaz » biiznillah harf i cerrleri de ogrendik » 12 mayis 2008 cin depremi » hizmet ici egitim » kilis in tarihi eserleri » penbe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa