fakir erkeklerin sapina kadar delikanli olmasi 

kapat
  1. anlamadığım durumdur.

erkek kişisi fakirse büyük ihtimal hatun falan bulamaz. hayatı boyunca abazan gezer. paso osbir çeker. oysa gay olsa, diğer fakir erkeklerle ilişki yaşasa, hem bu lanet fakir türün soyu tükenir, hem de bu kimseler kızlara sarkıntılık etmezler.

anlayacağın toplumsal barış için kesin çözüm.

bir de şöylesi var:

(bkz: fakir olmasına rağmen sevgilisi olan kimse)
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 16:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sadece turkiye de gorulen olaylar » goztepe » eski sevgilinin dildosunu satin almak » terry bozzio » de train » melankolik » turk kizlarinin ayili pijama giyme takintisi » hicbir entry sini editlememis yazar » kulp un tarihi eserleri » sigara icene afiyet olsun demek » ozgurluk mahkumlari » 13 mayis 2008 youtube a erisimin aralanmasi » seni simit saraylarinda doyuracagim » hani nin tarihi eserleri » guzel yuzlu kadinlarin gogussuz olma sorunsali » kocaeli » hizmetici egitim » hayat kirikligi » bagatel » ele vermek » evli olmamak » cakma sarisin » unlu filmlerden ilginc sozler » sozluk ben bugun gazete okudum » red soldiers » baskil in tarihi eserleri » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » harfi cer » bir bebegin gulusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa