fahri 

kapat
  1. onursal.
    (cikarinbeniburdan, 19.03.2006 22:35)
  2. jest olarak verilen onursal statü.
    (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 20:32)
  3. beşiktaşın sezon başında çaykur rizespordan transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu. fenerbahçenin altyapısından yetişmiştir.
    (abberline, 25.10.2006 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fehmi emre gungor » terry bozzio » youtube a hapishanede ziyarete gitmek » scorpion » briton » inactivity » etkilenilen sarkinin sozlerini google a yazmak » maddeyi esas almak » popmundo » pinarhisar in tarihi eserleri » pkk » torbali nin tarihi eserleri » bana baskani baglayin » memur muzaffer » mum sondurme » sequel » marty friedman » kaan kural » kendini tanimak » kuzu makatinda marine edilmis mantarli pane » mugla nin tarihi eserleri » tomas zapotocny » marsik » tum hayatini cebinde tasimak » fortistk com » karahanli nin tarihi eserleri » bez bebek » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » joker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa