fahrettin curetlibatur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lan fahrettin sayin fahrettin
  2. fahrettin
  3. fahrettin aslan
  4. fahrettin demir
  5. fahrettin kiroglu
  6. fahrettin ozdemir
  7. fahrettin poyraz
  8. fahrettin koseoglu
  9. fahrettin omerli
  10. fahrettin aral

© 2008 - uludağ sözlük

fahrettin curetlibatur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fahrettin curetlibatur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fahrettin curetlibatur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basimi ortuyorum beynimi degil » pablo escobar » hiperkinezi » sozlukteki pkk lilar » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » radyo limon » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » mattoni » yedinci cadde » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » matruska gibisin » gercegi degerlendirme yetisi » alp kirsan » toby marks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uye lol » advantix » jitem » avanak kuzenler » solculari taniyinca sagci olmak » erotomani » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » tby bursa bulusmasi » abberline » cesur kusku » are you there » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » suisid » the kite runner » ambient