facebook ta guzel kiz gorunce durten insan 

kapat
  1. poke özelliği ile ben burdayım mesajını veren erkek insandır.
    #2855035 (minik mavi balina, 18.01.2008 01:00)
  2. bir de bunun yanındakini dürten modeli vardır ki çok can sıkıcıdır...

- bak!
    + yine noldu?
    - bu nasıl?
    + iyi güzelmiş...
    - aha pokeledim!
    + off...
    - bak bak!
    + ne var yine bee!

böyle gider...
    #2855063 (crying clown, 18.01.2008 01:08)
  3. (bkz: facebookta güzel kız görünce yanındakini dürten insan)

- şiştt bah la bahh!!!
    #2855076 (rakimalboga, 18.01.2008 01:13)
  4. sık sık başıma gelen * ve sayfa açılırken yavaşlamasına sebebiyet veren gereksiz bir hede.
    #2857316 (sinek, 18.01.2008 15:43)
  5. kızın da dürterek cevap vereceği durumunda yeni bir aşka gebe olacak durumdur. (bkz: yeni nesil aşkları)
    #4264361 (aytug, 22.11.2008 12:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

facebook ta guzel kiz gorunce durten insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. facebook ta guzel kiz gorunce durten insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu facebook ta guzel kiz gorunce durten insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about facebook ta guzel kiz gorunce durten insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.