facebook ta foto altina yorum yapmak 

1. zaten sevmediğim sevemediğim insan oğlu ve türevlerinden iyice nefret etme sebebidir.
    ulan biliyoruz senin ne kadar dallama öküz bir adam olduğunu, ne o öyle canım cicimli, ay çok güzel çıkmışsınlı yorumlar. karşına kız koysak gadın gadın diye kendinden geçersin nutkun tutulur. gel gelelim iş sanal aleme gelince bir anda don huğan de marko kesilirsin başımıza. bir de o kıldan bozma sıfatını görmesek inanacağız kibar bir şey olduğuna. amma velakin malzeme ortada. hatunların kendi aralarındaki canciş yorumlşarına hiç girmiyorum. topunuzun... yapmayın yaptırtmayın.
    #3699423 (Kechi, 21.07.2008 23:15)
  2. (bkz: facebook taki fotograf yorumları)
    #3699440 (bleak poison, 21.07.2008 23:18)
  3. avrupa yakası'daki gaffur'un nasılım sorusuna cevap vermekten farkız olan durum.
    #3699448 (olmekistiyorum, 21.07.2008 23:19)
  4. özellikle cinsiyeti dişi olanlar ile dişi olanların erkek kankaları arasında olan sonu gelmez, bitmek tükenmek bilmeyen saçma geyiklerin dönmesi olayıdır.

bu tipler; bir de facebook ayarlarından yazdıklarının görülmesini engellemeyecek kadar anlıyordur bu siteden.
    #3699451 (kaleci sacli adam, 21.07.2008 23:20)
  5. arkadaş için çiğ tavuk yemek misali, genelde istek üzerine yaptırılan eylem. milletin

yorumuyla değerin artıyomuş gibi tövbe tövbeee!!!

'off yavrum yine yakıyosun bee..' diye yazılan bir yorumu başkası okuyunca 'haaaa demek yakıyooo, ben de yanayım baree' diyecek sanki..ha diyen de vardır o ayrı. al birini vur ötekine.
    #3700482 (sfenks, 22.07.2008 02:29)

© 2008 - uludağ sözlük

facebook ta foto altina yorum yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. facebook ta foto altina yorum yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu facebook ta foto altina yorum yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arthur antonios coimbra zico » karin » facebook un turkce olmasi » en buyuk buyuklerin liginde » power ranger » 28 agustos » football manager 2009 » vahhabilik » omer catkic in saclari » sham rain a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games