facebook profiline dugun fotosunu koyan insan 

kapat
  1. profiline düğünde çekilmiş oldugu resmi koyup yetinmeyen, bir de bu fotodan sadece kendi resmini kesip album içine dayayan insandır.
    #3777718 (yogurtsuzcacik, 06.08.2008 10:47)
  2. beni bafilemek isteyeni beğenmessem kocam onu bafiler.

beni bafilemek isteyeni beğenirsem beni bu halimle kabul etsin.

şeklinde bi görüş doğrultusu olandur. feysbuk gibi sitelerde takıldığına göre yüksek ihtimal, mynet cinsellik kanalında da takılmaktadır. toplumun kanayan yarasının atan kanlarından bi bölümüdür.
    #3777749 (zenci nicki, 06.08.2008 10:54)
  3. karşısındaki bayan bekarları kıskandırmak için, özellikle bayanlar tarafından eklenir.
    #3777768 (conspirator, 06.08.2008 11:00)

© 2008 - uludağ sözlük

facebook profiline dugun fotosunu koyan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. facebook profiline dugun fotosunu koyan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu facebook profiline dugun fotosunu koyan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basimi ortuyorum beynimi degil » dalgali uzun sac » uludag sozluk un reklam almasi » bakir kazan » sibel kekilli » kurtler » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » neolojizm » yasamsal tespitler » sevisirken miyavlayan aptal kiz » ali kirca » hasretinden haci sakirler eskittim » ekspresyonizm » tarcin ve arkadaslari » ayse aziz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lanetlizeynep » karakoncolos » ucgensel terapi » eksi sozluk matruska timi » engin ceber » surrealizm manifestosu » shamanic tea » sinestezi » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » the richest man in bayburt » hipnogojik fenomen » yapay cim » gamali hac yasagini savunan solcu » patates soyacagi » breaking bad