fabrikator babanin tiki oglu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bin babanin oglu
  2. culsuz babanin donsuz oglu
  3. tamirci babanin dahi oglu
  4. ulkucu babanin gay oglu olmak
  5. meshur babanin oglu kemal
  6. komunist babanin heteroseksuel oglu olmak
  7. bir oglu asker diger oglu pkk li olan anne
  8. tiki olunmaz tiki bogulur
  9. altar in oglu tarkan in oglu
  10. tayyip in oglu ve sezer in oglu

© 2008 - uludağ sözlük

fabrikator babanin tiki oglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fabrikator babanin tiki oglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fabrikator babanin tiki oglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rengin soysal » gecen haftanin en begenilen entryleri » dinde mantik aramamak » klimakafa » sozluk u birakip facebook ta takilmak » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » stairway to heaven » zurna » 60 genclik » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » nurettin veren » cocuklar vurdurmasin » nereye gider bu katar » marmara 34 » kufur etmeden kufur etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kara carsaf giyilmez giydirilir » yana yana done done » omer muhtar » hata yapmayi tekrarlamak » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » galatasaray dan nefret etme sebepleri » oldum de uyandim » zor mac » zallasana zallasana mendilini » arda turan in umit milli takimda oynamasi » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » magic mushroom » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler