fabrikada yumurta paketler sanki kendi yer gibi 


kapat
  1. her gün yumurta yese ve ömrü de yüz sene olsa bir gün içinde önündeki üretim bandından hayatında yiyemeyeceği kadar çok yumurta geçen, tüm gün ayakta elleri patlayıncaya kadar ve patladıktan sonra da yumurta paketlemeye devam eden biçare proleterin ağzından çıkıveren şarkı uyarlaması. sanki dünyanın bütün yumurtaları birleşmiş de ellerine karşı taarruza geçmiş gibi hisseder.
    #2603678 (anlamli tahsin, 18.11.2007 17:48)
  2. (bkz: fabrikada tütün sarar sanki candy içer gibi)

    (bkz: beterin beteri var be sözlük)
    #3862200 (Vivendi, 24.08.2008 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

fabrikada yumurta paketler sanki kendi yer gibi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fabrikada yumurta paketler sanki kendi yer gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fabrikada yumurta paketler sanki kendi yer gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cofdi » leon uris » fernando jose da silva freitas meira » turkiye icin sehit olan asker » matias emilio delgado » gunese astronot yollayan gerizekali ulke » barney calhoun » anne yemegi » nazim hikmet ran » ilhan berk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games