fabrika muduru uretim muduru anlasmazliklari 

kapat
  1. genellikle bilgili ve atak üretim müdürlerinden kaynaklanan sorunlardır.
    fabrika müdürleri genel müdür veya patrona yakın olmaları gereği yüzünden daha statikocu olmak zorundadırlar. üretim müdürleri ise bu baskıdan uzak oldukları için daha atak olabilirler.
    sık sık fabrika mudurunün çizdiği çerçeveden çıkmamaları için uyarılmalıdırlar.
    #2284233 (pilotmont, 08.09.2007 19:58 ~ 11.10.2007 00:26)
  2. fabrika müdürleri, "çizdiğim çerçevenin dışına çıkmamalısın" sözünü gizli veya açık olarak kullandığında, üretim müdürleri ise "sistemde düzeltilmesi gereken çok konu var" amaçlı yaklaşımlar sergilediğinde ortaya çıkan anlaşmazlıklarıdr.

üretim müdürünün beyninin bir taraflarında, fabrika müdürünün yetersiz olduğu fikri hakimdir.
    #2454617 (pilotmont, 11.10.2007 00:23)
  3. (bkz: göt) *
    #2454642 (yamuq, 11.10.2007 00:26)

© 2008 - uludağ sözlük

fabrika muduru uretim muduru anlasmazliklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. fabrika muduru uretim muduru anlasmazliklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fabrika muduru uretim muduru anlasmazliklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rui jordao » 15 mayis 2006 » umursanmamak » open office » living in a world without you » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » konya » vice captain » samsun » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » play it again sam » karin » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » football manager 2008 » izmitspor » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the science of sleep » remake » ultra emperyalizm » bon iver tarzi baslik acma rehberi » turkcell » berbere sac tarif etme sikintisi » dolphins cry » karmayla gelecekteki uludag sozluk » tygers of pan tang » jj » 21 yuzyilda hala mantigi » luther » net sicarsin » muneccimle cinsel iliskiye girmek » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak