fa yeung nin wa 

kapat
  1. bu aksam 21:15'de tv8'de yayinlanacak merakla bekledigim bir Kar Wai Wong filmi. simdiye kadar hakkinda baslik acilmamis olmasi da ilginc.
    #2779267 (boreas, 02.01.2008 13:12)
  2. az önce izledigim, herseyden önce müzikleri inanilmaz derecede güzel olan film. ama ne yazik ki türkce dublajini izledim. o yüzden de pismanim.
    #2781951 (boreas, 02.01.2008 23:09)
  3. hep 2046dan sonra eve getirip izlettirmeyi planladığım şahsın satışına gelmemle hatırlayacağım film.
    (bkz: 2046/@sybian cemil)
    #3782838 (sybian cemil, 07.08.2008 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

fa yeung nin wa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. fa yeung nin wa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu fa yeung nin wa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rusya tarihine keyfi bir bakis » imar bankasi » ozledim seni » turk site » isik hiziyla entry silmek » moritz bleibtreu » kuaforden yeni cikmis hatun » titanik kaptaninin melih gokcek olmasi » belediye vanspor » nazim hikmet ran a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games