f1 basin toplantisindaki meyve suyu 

kapat
  1. yıllardır değişmemiş ritüeldir. kendimi bildim bileli formula 1'de yarış sonrası düzenlenen basın toplantısında şekli sabit sürahi içerisinde bulunan meyve suyu yerini almıştır. ne sürahinin şekli ne de meyve suyu değişmiş değildir ancak portakal suyu mu yoksa başka bir meyvenin suyu mu çözmüş değilim. arada bir yudum alan pilotlara rastlarız.
    #3383960 (grand ekinoks, 11.05.2008 17:08 ~ 17:09)
  2. renginden anlaşıldığı kadarıyla limonatadan bozma bir sıvıdır. kimi raikkonen kıtlıktan çıkmış gibi içer her seferinde bunu.
    #3383986 (nocturnal Concerto, 11.05.2008 17:17)
  3. şampayadan sonra basın toplantılarında pek rağbet görmeyen meyve suyudur.
    #3383991 (kelmajeste, 11.05.2008 17:18 ~ 17:19)

© 2008 - uludağ sözlük

f1 basin toplantisindaki meyve suyu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. f1 basin toplantisindaki meyve suyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu f1 basin toplantisindaki meyve suyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bekaret onemsizdir diyen kiz » koc burcu kadini » ucuncu dunya savasi guncesi » fc illychivets mariupol » schizo » james barry » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » aybars lebib » sagci insanlarin dusunme yetilerinin dusuk olmasi » ceza mahkemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games