f 106 delta dart 

kapat
  1. F-106 "Delta Dart", önceki Convair F-102 "Delta Dagger"dan, o modeldeki sürat düşüklüğü gibi eksiklikleri gidermek için geliştirilmiştir. Başlangıçta F-102B olarak adlandırılmasına rağmen gövde yapısındaki köklü değişiklikler ve yeni bir jet motoru kullanılması nedeniyle F-106 olarak yeniden adlandırılmıştır. ilk F-106 uçuşu 26 Aralık 1956'da gerçekleştirilmiş, USAF'a teslimatlar 1959 Temmuz'unda başlamıştır. Üretim 1960 sonlarında sona erdiğinde 277 F-106A ve 63 F-106B imal edilmişti.

F-106 Hughes MA-1 elektronik yönlendirme ve atış kontrol sistemleri kullanmaktadır. Kalkıştan sonra uçağın kontrolu MA-1'e devredilebilmekte ve bu sayede uçuş ve uygun irtifada saldırı pozisyonuna geçirilmektedir. Daha sonra otomatik olarak 'Genie' ve 'Falcon' füzeleri ateşlenmekte, hücum pozisyonundan kaçış pozisyonuna geçmekte ve üssün yakınlarına kadar gelmektedir. iniş için ise pilot kontrolları almaktadır.

http://www.tayyareci.com/...ikanucak/postww2/f106.asp
    #1425168 (kutupsal form, 18.03.2007 08:59)

© 2008 - uludağ sözlük

f 106 delta dart başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. f 106 delta dart ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu f 106 delta dart nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oruc tutmadigi halde ramazan cadirina giden insan » tiki » hihi » polisten ayar yemis sinan aygun bakisi » kendine iyi bak » 1704 » bir takim arkadasi olarak orkid » zall in resim secimi » kratostol » oneqeno a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games