ezgi sulun 

1. yolgezer grubunun vokali! pek hoş bi hatundur, yetmediği gibi uu öğrencisidir
    #1947 (rakibalik, 14.01.2006 01:40)
  2. sahnedeki samimi ve delikanlı! tavırlarıyla uü bahar şenlikleri kapsamında beni oynatmış,slow yorumlarını da beğendiğim,refika'da vokal yeteneğinin yalnızca 10'da birini falan kullandığını düşündüğüm,değerli bir abla...
    #297765 (karanlikta, 31.05.2006 18:15)
  3. yasin sulun'le bir alakası var mı acaba diye düşündürttü şimdi.
    #297776 (yildirimbjk, 31.05.2006 18:17)
  4. uü sosyoloji bölümü öğrencisi, düzceli, kendi de sesi gibi güzel bir dostumuzdur.
    #533037 (maruf, 13.08.2006 00:36)
  5. (bkz: ye beni)
    #728577 (danaid, 12.10.2006 19:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ezgi sulun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ezgi sulun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ezgi sulun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» devrimci turkiye » entry ve nick uyumu » chaos theory » asuman krause » medar i iftihar » acliktan aglamak » fernando alonso » fernando chalana » sikisiki baba » rosa parks » converse giyen erkek erken bosalir » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » turbanimi da takarim bikinimi de giyerim » bu basliga entry giren essektir » enflasyon dustu diye sevinen issiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toygar isikli » back to you » anama sovmus patron » 6 pas » dogubayazit » house of the rising sun » ruyada dis hekimi gormek » nevarki » jargon yapmaya kasan yazar » voleyi vurmak » masumiyet muzesi » haydar dumen e sorulan yaran sorular » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » yaran facebook gruplari » casio f91w