eyy uhnem eyy uhnem 

kapat
  1. alev alatli'nın 2006'da Mihail Aleksandroviç Şolohov 100. yıl edebiyat ödülüne layık görülen gogol'un izinde serisinin 3. romanı..
    #3172273 (junojuno, 21.03.2008 18:08)
  2. şuradan görünüz:

http://www.alevalatli.com...=kitap_detay&kitap=17
    #3424950 (cymbeline, 21.05.2008 00:28 ~ 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

eyy uhnem eyy uhnem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eyy uhnem eyy uhnem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eyy uhnem eyy uhnem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi sozluk » sabetay sevi » kisiyi suc islemeye iten etkenler » liege » 12 gun tuvalete cikmamak » bir millet uyaniyor » ruyada dis hekimi gormek » yaran diyaloglar » the genius of charles darwin » marmara 34 » entry eksilerken godfather theme dinlemek » yatmadan once yuz firca darbesi » olimpik havuz » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vay amina koyim » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » saldiray abi » bu duvara yazi yazan essektir » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » yemesi uzun sursun diye cay kasigi ile tatli yemek » karanlikta entry girmenin zararlari » baba ogul diyaloglari » kayseri » zall asana zall asana mendilini » omer muhtar » sirraid » ya sev ya sevr » fifa 09 » bu ask beni yorar