eyvanina vardim 

kapat
  1. adıyaman yöresi türküsüdür.

Eyvanına Vardım Eyvanı Çamur,
    Odasına Vardım Elleri Hamur.
    Uykudan Uyanmış Gözleri Mahmur,
    Ömrümde Görmedim Böyle Gelini.

Gelini Gelini Türkmen Gelini,
    Saramadım Aney Gel Gör Halimi.

ipek Köynek Giymiş Ayna Dizinde,
    Sıralı Benleri O Mah Yüzünde.
    Sevemedim Vazgeçmiyor Nazından,
    Ömrümde Görmedim Böyle Gelini.

Gelini Gelini Türkmen Gelini,
    Saramadım Aney Gel Gör Halimi.
    #1008154 (kara hilal, 16.12.2006 21:40)
  2. bir dönem, muazzez ersoy'un sunduğu show programı idi. denk gelir, izleriz diye, tgrt'yi kanallar arasından siler, televizyon keyfimize öyle devam ederdik. ne günlerdi.
    #1317716 (thedewil, 18.02.2007 00:18)

© 2008 - uludağ sözlük

eyvanina vardim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. eyvanina vardim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eyvanina vardim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imam nikahi » i never promised you a rose garden » hayatinin kadinini elden kacirmak » isildur » fernando sucre » feda olsun » entry nin kac oy aldigini gormek » gemi var gemicik var » jigga » kafkasya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games